2021-02-01 10:19:16• hírek • Bede Emőke

Botokkal és kövekkel támadtak rá a családi balhéhoz riasztott rendőrökre Máramarosban

Botokkal és kövekkel támadtak rá egy rendőrségi egységre a Máramaros megyei Karulyfalva romanegyedében azt követően, hogy az egyenruhások egy nő és az élettársa között kirobbant vitát szerettek volna elsimítani – tájékoztat Facebook-oldalán az Europol szakszervezet.

Mint írják, a szóban forgó nő azért tárcsázta a 112-es segélyhívót, mert élettársa megfenyegette, majd gyermekét is elvette tőle. A helyszínre kiérkező rendőrök visszaadták az anyának a kicsit, viszont az élettárs ezzel nem értett egyet, szidalmazni és fenyegetni kezdte a két egyenruhást is. Amikor a rendőrök szerették volna őrizetbe venni a dühöngő férfit, egy tucatnyi helybeli botokkal és kövekkel rontott rá a rendőrökre. A két egyenruhás szerencsére időben vissza tudott szállni a szolgálati kocsiba, így sértetlenül megúszták a támadást, viszont a Dacia Logan alaposan megrongálódott az incidensben.


A rendőrök azonnal erősítést kértek, így rövid időn belül a helyszínre érkeztek a különleges bevetési egység és a csendőrség emberei is, kiknek segítségével végül sikerült 11 főt előállítani az idő közben elszelelő támadók közül. Az ügyben hivatalos személy elleni erőszak és rongálás elkövetése miatt indítottak büntetőeljárást.


Az Europol tájékoztatása szerint a két rendőr egyedül teljesít szolgálatot Magyarlápos 70 kilométeres körzetében.
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: